Rabu, 15 April 2009

surat untuk spek8

hye korang..ni aku nk buat pengakuan berani mati nih..juga nk mintak maap ngn suma org..tp sila jgn bunuh sya..sy x completekn mission 2009 lg..uhuxx lately..dlm masa 2 bulan nih..aku sbnrnya trasa ngn korg..sangat terasa..aku rs korg ketepikn aku..aku rsa aku tgh dlm masalah..tp korg x bg aku sapot secukupnya yg aku perlukn..aku rsa mcm korg xde d kala aku btol22 butuhkn korg suma..helpless buat akuy cari org lain..mrasakan korg bukan kwn terbaik utk aku..aku pk korg rsa masalah aku 2 enteng.pdhal kamu suma amat tau yg aku begitu perlukn dia..ilang dia..ilang bahagia aku.. tp sbnrnya aku selfish..aku ta pk btapa korg suma pon punya perkara yg perlu d pk..family..kerja..demand dr org2 sekeliling..dan aku lupa..bkn aku sorg je yg ada masalah yg aku sdg pk dan pk lg..aku lupa ada lg dua gadis yg sama kesnya dgn aku..ada gak lg iron lady yg pk family mcm aku..aku bkn sorg dlm kwsan berduri..korg pon sama dlm duri...kita d kwasan duri yg sama..cum alorongnya yg beza..sorry suma..sebetulnya aku rindu kamu semua..uhuhuhu
Catat Ulasan