Jumaat, 29 Mei 2009

electric shock

kita selalu d igtkn jgan melebihi kwasn kuning bla mau naik train..bcoz of high voltage electric..slama ni aku tertanya2 la gak mcm mna keadaan kalo kna menda alah 2.. skang aku dh ada jwpnnya..sila lihat ini video p/s: manage ur emotion, value ur life.

Khamis, 28 Mei 2009

syurga cinta

semalam aku g tengok crita ni dengan mamat2 opis aku..wpon adanya mamat2 ni segan mau ngaku nk tengok cite ni..mreka memberitahu rakan2 opis yg lain bahwa kami mau nonton night at the museum 2..apakah..xpe laa..consider control macho.. GSC di putrajaya adalah tempatnya..seriously..full..kitorg hanya berjaya dapat tiket tempat duduk on 2nd row from screen..tp..mamat2 ni masih cekal nk tengok (cuak gak kalo mereka tukar fikiran) d good of story:
  • cite ni lain sket..biasa anak org kaya yg playboy n rosak akhlak..hanya anaknya..cite ni psl satu family yg rosak akhlak..bapaknya yg suh anknya g kuar mlm..
  • heroin yg alim ni..bkn dr family yg sderhana..tp family kaya jugak..biasanya kn x mcm ni
  • ada kisah muslim yg salah tanggap dgn Islam sendiri..ada dialog nih "Kita kn dh banyak bg sedekah..nk mati kang kita g la haji..kompem x masuk neraka"
  • konflik lelaki yang bertaubat dengan egonya sendiri..dia baca bismillah bila nk minum arak??
  • banyak ilmu Islam yg diceritakan dalam nih..aku btu tau jodoh ada 3 jenis
d not good of story:
  • haziq 2 comel..tp sebutan dia sgt pening..maybe sbb dia xde gg kott
  • ada benda yg kureng sket..tp aku tatau apa dia..hhahaha
kesimpulannya..aku rs korg kna g tengok cite nih..banyak pengajarannya..dan dia x macam cite cinta yg biasa2 je..

Isnin, 25 Mei 2009

shopping itu amat memenatkan

itu yang aku rasa.. napa aku x rasa shopping 2 best?? aku rs org2 yg kata best 2 tipu laa ari ni..lpas setel keje dlam pkol 645..aku mula mencoret2 snarai perkara yang aku nk beli..aku kn mls nk g shopping lama2..
so..ni yang aku perlukan..
  • ciken frenkfurters
  • tooth brush
  • deoderont
  • mayonis
  • ciken nugget (tempura)
  • mix vege
  • mushroom
  • campbell spagethi sos
  • grape
  • maggi
  • jacob's oat biscuit
  • fresh milk
  • honey star
  • milo fuse
  • pad

wpon aku da tulis suma perkara yang aku na..aku masih perlukan 45 minit utk setelkn pembelian ni sumadan..wpon aku rs aku xde beli apa sangat...suma kos perkara ini adalah RM106.00

damn!!

kn dah kata..memenatkan bdan aku dan juga beg duit aku..huhuhuuh

Rabu, 20 Mei 2009

why??

how can i say goodbye to someone i never had?? why do tears fall for someone who was never mine?? why is that i miss someone i was never with?? and i ask why i love someone who's love was never mine?? i guess because i'm broken hearted

Selasa, 19 Mei 2009

so what??

mmg aku nk marah mmg xde sebab aku nk marah kalo d pikir2kn tp.. napa nk kena kerek sangat?? napa nk kena buat aku tunggu?? napa x trus d bgtau xleh?? saja nk buat aku marah?? saja nk buat aku bengang?? saja nk baut aku benci?? bagus laa.. mmg berjaya buat.. DAMN!!!