Selasa, 9 Februari 2010

bila ia sudah tidak mampu menenangkan

arinih aku sangat la bz keluar..bayar itu dan bayar ini..suma kena buat ngn segera..sbb arinih la tarikh terbaik buat aku.. impian nk masuk opis balik pkol 3 mmg harapan laa.. 3.15 aku masih lg dkt traffic light mhala ke opis..panas cuaca mmg x hengat..tiupan dr shawn pon mcm nk tanak je..shawn..sila jgn carik pasl..huhuh bla aku belok je kete..nmpak la plak org jual ice cream Mat Kool tgh bratur kt traffic light..ting..ting..impian nk beli ice cream datang lg..tp sbb ada kete kt blkng kete aku n agak ngek nk sudden stop utk beli ice cream d traffic light..aku memasang angan2 nk beli kt kdai mkn kt opis laa... bukak je peti ais..mmg ice cream 2 gak yg tarik perhatian aku..dan dgn baik hatinya..aku kira brapa org ahli opis aku..ramai sangat..kira yg unit aku da laa...ok laa..tmbh la 2 org yg duk dpan kitorg..beli 12 batang..cukup??
ice cream session yg pnah sgt dsukai..huhuhu
suma org pelik napa aku belikn diorg ice cream..tp suma pon suka..ye laa..tgh panas2..kompem la suka makan ice cream..stakona ngn doll trus dgn adegan penjahat.."kot ya pon nk belikn pencuriHati ice cream..x yah la beli utk suma org..kitorg paham"..erk..siyes aku x de niat pon mcm 2.. lpas bg kt diorg...aku cari pencuriHati..xde kt bilik bliaw..dan masa 2 aku bru tringat..mungkin bliaw tdak mahukn ice cream nih..sbb ia satu kenangan buat kami bedua..uhuxx..moment yg best..bla tensi..ajk mkn ice cream sama2..borak2..dan mmg ice cream ni je yg kami mkn..tp..mungkin gak bliaw mahu..sbb bliaw suda lupakn sumanya.. kring222..doll tepon ckp pencuriHati tny mana ice cream dia..tp aku mcm x yakin..pesal x tepon sdr tny??akhirnya..bla aku ckp sdr ngn pencuriHati..mmg dia kata dia xmo.."ko tau kn..yg aku xmo ice cream ni lg kn??"huhuhuh..iya..aku tau..tp napa aku masih sdih??wpon aku x niat masa beli 2 utk imbau kenangan yg aku suka 2??dem...ice cream 2 masih x mampu sejukkn keadaan..uwaaaa...
Catat Ulasan