Khamis, 5 Februari 2009

kehidupan d kajang

puhh..fuhhh.. dh tebal habuk kt blog nih hahahhaa apakah aku sgt bz smpi xde masa nk blogging?? a. ya..saya bz b. tdak..sy malas dua2 jwpn pon btol.. hahhaha sbb amat banyak la perkara nk d baca smpi rs nk muntah je huhuhu laptop ni amat berjasa bg aku baca suma menda 2 sampaikn.. d rumah..aku langsung x mo pandang ini laptop terceruk la ko tepi dinding tunggu la kaloa ada pelawat2 nk guna baru la dia berjasa d umah idop d kajang mmg buat aku amat berdikari mcm x perlu org skeliling kalo dlu..g lunch mcm sgt x reti kalo g sorg skang.. mmg aku lunch sesorg je dinner?? aku mula korek skill memasak aku yg dh lama x d aplikasi wpon percubaan pertamaku.. nasiku lembik (hampas pny beras wangi) percubaan keduaku BERJAYA bihun goreng yang lazat..puji pakcikku..lallalalaa pekan kajang aku explore sdr kt mna nk isi minyak.. mana bank.. mana pasar.. mna stesen komuter sumanya pon aku usha sendiri.. tp.. bla aku x jmpa barang2 yg aku nk d kajang aku sangat rindukn KL.. huhuhuhuhu tp..ni yg aku pilih life must go on..yeaahhhhh
Catat Ulasan