Isnin, 10 Oktober 2011

alamak,,saya bimbang

adohai..sungguh saya terasa bimbang. ni lah akibatnya melepak di bilik boss di pagi hari. dapat terus maklumat yang membuatkan hati ni bimbang. boss selaku boss yang prihatin akan selalu mengupdatekn keadaan pencuriHati kepada cik bit kerana beliau mengeti keadaan cik bit sangat - sangat. baguskan bos saya..

langkah je masuk bilik bos, dia terus tanya. awak tau kan si pencuriHati da sampai cardiff? selaku orang yang konon tak amik tau sangat, jawapan cik bit "ikut calculation saya da sampai la kan?". makanya, bos menceritakan bahawa pencuriHati telah sampai dan beliau telah mengupdatekan keadaan beliau di FB. Opkos la cik bit tatau sebab kami dah tak friend kt FB, ingatkan beliau email..huhuhu *perlu ke request friend semula?*

tapi, ketibaan agak tidak best sebab luggage pencuriHati tersasar ke Amerika Selatan. pencuriHati pula sehelai sepinggang je. charger tepon takde, toiletries takde, dia pergi pon pakai baju tak berapa tebal. Ya Allah, jagalah pencuriHatiku, jauhilah dia dari demam, sakit dan kecelakaan.

tadi masih boleh tak fikir pasal pencuriHati sebab sibuk dengan mann whittney test. tapi sekarang, bila semua orang da kosongkan office, mood nak interpret test tu da semakin menghilang dan kesihatan pencuriHati pula yang cik bit fikirkan.

bila ditanya pada kawan kawan dekat UK, laporan kaji cuaca menyatakan sekarang tengah end of autumn, belum proper winter. tapi agak sejuk sebab breezing and raining. huhuhuu..moga pencuriHati boleh adapt dengan segera walaupun kamu itu penyejuk orangnya. dan sekarang, cik bit rasa menyesal pulak tak belikan dia mafla sebelum dia fly hari tu. kalo tak, mesti mafla tu boleh tolong dia sikit. harus g alamanda lepas ni cari mafla..

dear..moga kamu selamat dan sehat T_T
Catat Ulasan