Selasa, 30 Disember 2008

melangkah ke tahun baru

Slamat Awal Muharam semua..ngehngeh22..moga tahun baru nih menjanjikn kita perkara yg lebih baik..kita pon bergerak ke arah yg lebih baik..contohnya mcm ini.. I say: dh bwak balik bakal bini...hihihi noble_rockerzin says: bawak gi mane? I say: opss I say: maknanya p***h pegi jmpa mak bpak lelaki lain la ye?/ mungkinkh lelaki lombok?? he says: hauahuaua he says: lelaki bukit la I say: hahaha I say: tau pon cuak he says: so ape pendapat ko I say: aku happy I say: aku makin yakin yg ko bleh jaga p***h he says: terbukti tak janji aku I say: yup..mkasih b** he says: AKU TAHU APA YANG AKU BUAT he says: hauahauaua I say: ahahhaa I say: gud22 he says: gile lah he says: pk2 balik dulu he says: konfiden nye aku nihh he says: haihh I say: hahhaha I say: ko tau xpe he says: aku mmg syg die he says: aku yang patut time kasih kat ko he says: sbb yang die 1st frens list he says: kalu tak mesti aku skang ni jadi buaya agi he says: uhuhuhuh ini hasil setelah mereka berusaha..aku happy..sangt..suka bila kwn2 aku bahagia..aku doakn korg bahagia smpai bila2..amin..tahun baru..permulaan baru utk kedua mereka..tarikh amik berkat btol aaa.. tgh aku mereng2 ngantuk..ada plak msg masuk..cerita chenta lg..teruskn saja kawn..kalo itu membahagiakn kamu..aku tau kamu bahagia :) setrusnya..lwatan klik opis..juga cerita chenta..wawawaaawahhh..suma org d bawa ke taman dlm hati nmpaknya..bgus2..kwan2 aku makin terbuka utk chenta..btol aa..kita smakin tua..hahaha demi melangkah ke tahun baru..aku penat pk apa azam yg aku perlukn..aku bahagia di 2008..aku dpt hampir semua yg aku idam2kn..mungkin sbb menda 2 aku niatkn utk capai..maka dgn yakin aku mau memasang azam..
  • sy mau grade master degree in occupational safety n health management dgn sangat bergaya..
  • bayar Shawn dengan duit sy sendiri..x pyh guna duit mama lg..hahaha
  • menyimpan amalan mulia..sekurang2nya 2k..(doakn sy tdak tergoda)
  • memenuhkn tabung sy..(sapa2 nk bg aku tabung..sangat d alu2kn)
  • menambah berat badan mejadi berat ideal..goal: 52 kg..haahah
  • menjadi researcher a.k.a cognitive science officer yg bgus dan mantap
  • menambah sumbangn kepada keluarga
  • lebih menghargai org yg sayg sama sy..
  • membiarkn lelaki kesayngn saya mencari arahnya sendiri tanpa rsa sakit

yg last nih..wpon agak payah..tp sy akn mencuba..doakn saya..mekasih kwan2 ats skongn kalian..muaahh

Catat Ulasan