Rabu, 3 Ogos 2011

main main ada hadnya

Orang dah bercakap pasal menda ni for quiet sometimes tapi aku tak pernah ada masa nak tengok betul - betul. Malam ni baru berjaya tengok.


Dalam dunia, banyak permainan yang kita boleh main. Boleh main bola sepak, bola jaring, bola keranjang, congkak, tengteng, main kawin - kawin zaman kecik dan main polis polis. Tapi, kalau menda macam ni, perlu ke kita main main?





dan yang ini?





Dalam banyak banyak permainan, permainan berkenaan hati dan perasaan sangatlah aku tak leh terima. Kalau main main nak test power, semua tu bullshit bagi aku. Dan, kalau sampai tahap datang main pinang pinang macam ni, sila la sedia untuk hilang kawan. Sebab bagi aku ia mudah, aib seseorang itu bukan sebiji bola yang boleh ditendang dan dibuat main.
Catat Ulasan