Jumaat, 23 Januari 2009

body language and relationship

ni 2nd day aku kt MiRoS..smlm masa Muammar (ketua aku) bwak pusing2 berkenal2an ngn staf sini..diorg ada sebut psl wacana..kompius sketika aku..ropa2nya mmg sini stylenya setiap petang Jumaat akan ada talk..mcm2 hal la yg d bincangkan..kira ok orait aa..sapa xde keje (or malas nk buat keje)..bleh join kalo ada masa..tp kalo d luangkan masa lg bagus la..bak kata Muammar laa.. maka..aku konon baiknya join la menda alah ni.. d topic of d day is body language and relationship..presentor is a mamat..gaya dia mcm abg besar laa..huhuh..rindu la plak kt abg besar..ni intipati wacana 2..
how u know a girl likes you?
she tends to smile often
she playing with her hair
she's not crossing her hand
she touch her breast (mcm doul je)
she wet up her lips
she makes a shy or manja face
she talks a bit different with you (voice tone)
..
...
....
......
banyak la lagi sign dia
how u know a guy likes you?
the only 2 indicators are:
he smiles often..on everything you say
he put effort on you as guys show their love through action
aku lebih berminat dgn 2nd phrase..sbb aku pompuan..yg ats 2..aku pas kt ammar ngn nabil je la kot..eh..incik manouq..sy tau kamu baca menda ni..hahaha
2nd indicator whether guys like you or not buat aku pening..sorg ni gila take care psl aku..itu ini selalu ada..tp kata x syg aku..yg sorg ni plak..kata syg aku.tp x plak meyakinkn aku ngn his action..mcm mana??apakh indicator ni salah??fening laaa..
kepada kamu yg berkenaan..jgn pernah bilang sayang sama Rabihah kalo kamu x btol2 syg sama bliaw..sbb bliaw sgt hargai org yg bgtau dia direct face..dan bila kamu kata kamu sayang..sila tunjukkn kamu sayang..kerana pembuktian itu satu menda yg penting bg Rabihah..fikir2kan..selamat mengaplikasi..yeaahhhh
Catat Ulasan