Jumaat, 23 Januari 2009

tol gate girl

its my first day working in MiRoS..aku gerak dr Kg. Baru pkol 7 pagi..konon je nk gerak sblom subuh or dan2 pas subuh..tp..sbb nk jemur kain la itu la ini laa..pkol 7 la gak aku gerak..hehhhe..drive d pagi2 hari itu syok rupanya..kete x banyak..rs segar je..mcm syok berangan..cilok sana..cilok sini..tiiittt..aku pakai touch and go je..wpon aku x sure brapa sen ada dlm kad 2..ok..lepas.. drive lg..x yah speeding2..aku msih awl..mata aku d jalan raya..tp minda aku..tah laa..mana tah dia g zoom malaysia..mind body problem sungguh laa..tetettetet..bg signal exit kajang..wahhh..sudah smpai kajang..aku dh masuk lane TnG dgn sangat eksennya..mula meraba2 cari TnG card aku..tp.. opss..d manakah ia??aku cari lg..slambe bodo je aku park Shawn depan lane TnG..buat mcm lane 2 aku yg punya..cari d bwh seat pemandu..takde..tmpat bukak pintu..pon xde..dkat pedal2..pon takde..dlm handbag..xde jugak..alamak..mcm mna nih???adeihh..otak aku mula bekrja..nsb baik mind 2 dtg smula d kala ia dperlukn..aku mngambil keputusan utk membelok ke lane tunai..mesti honda smlm 2 bengang ngan aku..hahaha.. tol gate girl: mintak kad aku sengal: kad...kena ada kad eh..urrmmmmmm tol gate girl: ye laa..kad tol aku sengal: hehehhe..td kn kak..sy pakai tounch n go...pastu skang nih sy cari x jmpa la plak..mcm mna ye.. tol gate girl: mcm 2 plak..xpe lahh..park kete kt sana dlu..cari dlu kad 2.. pastu dtg sini aku sengal: huhuhuhu..baek laa dengan mengonngya aku ke tepi jln..cari pny cari..mmg x jmpa laa..mana la aku letak menda alah 2..akhernya aku give up..buat bodo..pandang menda2 lain..usha org sbelah..pastu cari smula..akhernyaa..ia d sana..hahhaha..ada kt celah2 kertas..ni jazilah laa..ingat Shawn ni file ke??huh!! lpas jumpa kad 2..aku trus g bayar balik kt tol..pdhal memulanya aku pk mls nk g byr balik..nk gak tau apa yg akn jd kalo aku x bayar..apakah aku akn d saman??akankah pihak PLUS main kejar2 or buat scene impak maksima dengan aku atau...mls la nk pk..kang berdrama plak d hari2 pertama aku nk keje..hahahaha lpas bayar dan bergelak ketawa dgn kakak tol..aku meneruskn perjalann ke MiRoS..hey MiRoS..here i come..gla awl..730 am dh terpacak..hahahha
Catat Ulasan